Medybin – medisch afval in een groen jasje

Duurzame Oplossingen voor Medisch Afval: Vanheede's Milieuvriendelijke Medybin Afvalcontainer

Het afvalverwerkingsbedrijf Vanheede Environment Group zet zich al decennialang in voor een circulaire afvalverwerking. Met de introductie van Medybin bieden ze nu een milieuvriendelijk alternatief voor medische afvalcontainers.

Het familiebedrijf Vanheede is gespecialiseerd in de verwerking van afval tot nieuwe, groene grondstoffen of groene energie. Ze bieden hun klanten hierbij een volledig afvalbeheerplan aan, inclusief het voorzien van de nodige afvalcontainers en het ophalen, sorteren en verwerken van het verzamelde afval. Het bedrijf maakt hierbij gebruik van innovatieve technologieën, altijd met het milieu in het achterhoofd.

Met de afvalcontainer Medybin richt Vanheede zich op ziekenhuizen en andere zorginstellingen. De container voor risicohoudend medisch afval is vervaardigd uit 100% gerecycleerde grondstoffen die door Vanheede zelf werden ingezameld en gesorteerd. Bovendien zijn de afvalcontainers gekeurd waardoor ze dus ook voldoen aan de nodige veiligheids- en kwaliteitsnormen. Zo draagt Vanheede met hun Medybin bij aan een duurzamere benadering van afvalverwerking in de gezondheidszorg en biedt het ziekenhuizen en andere zorginstellingen een ecologisch alternatief voor traditionele afvalcontainers die vervaardigd zijn uit nieuwe grondstoffen.

Vanheede Environment Group

Sectoren Zorg ›