Ahrend

Vitalising workspaces

Ahrend

Aanbod in het kort

Als meubelmaker streven we naar de meest duurzame oplossing: kwalitatieve producten maken, die we eindeloos kunnen hergebruiken. De grondstoffen die we gebruiken, daar blijven wij verantwoordelijk voor! Onze producten zijn tijdloos ontworpen voor de circulaire economie. Door modulair te ontwerpen faciliteren we hergebruik én sparen we natuurlijke hulpbronnen.

Waarom is het product of de dienst circulair?

Wij bieden onze producten aan in een “as-a-service” model. Onze producten zijn tijdloos en ontworpen voor de circulaire economie. Door modulair te ontwerpen faciliteren we hergebruik en kunnen we natuurlijke hulpbronnen sparen. Tijdens het gebruik van onze producten gaan we ze goed onderhouden. Hierdoor verlengen we de levensduur. Dankzij het ontwerp is het mogelijk om het product aan te passen, zowel esthetisch als functioneel.

Welke circulaire strategieën worden toegepast?

  • Totale hoeveelheid materialen reduceren: Met Ahrend Furniture-as-a-Service (FaaS) heeft u voor een vast bedrag per maand een complete en vitale kantoorinrichting die met uw organisatie meebeweegt. Na een gebruiksperiode worden de betreffende kantoormeubelen door ons gerevitaliseerd en krijgen zij een nieuwe bestemming.
  • Gebruiksduur verlengen: Door tijdloos en modulair te ontwerpen, en de producten goed te onderhouden tijdens het gebruik verlengen we de gebruiksduur. Dankzij het ontwerp is het immers mogelijk om het product aan te passen aan veranderende behoeften, zowel esthetisch als functioneel.
  • Potentieel hergebruik product of component maximaliseren: Daarom denken we in het ontwerpproces al na over de materiaalkeuze en modulariteit van onze producten. 

 

Wat zijn de voordelen voor aankopers?

  • Flexibele en aanpasbare inrichting voor een vitale werkomgeving.
  • Werkomgeving voldoet steeds aan de meest recente eisen.
  • Geen verspilling van producten en materialen.
  • Kwaliteitsproducten die altijd in topconditie zijn.
  • Financieel slimme keuze, goed beeld van totale kost.

Ahrend

Sectoren Kantoorinrichting

Ambities

A. Totale hoeveelheid materialen reduceren
C. Gebruiksduur verlengen
D. Potentieel hergebruik product of component maximaliseren

Uw circulaire aanbod hier ook delen?