Buro International - Zit Sta

Gezonde kantoorinrichting as-a-service

Aanbod in het kort

Vanuit een strategische groeivisie op gezonde kantoorinrichting en vanuit de toenemende vraag naar een circulair aanbod van de eindklanten biedt Zit Sta as-a-service kantoorinrichting aan. We doen dit samen met Econocom als financiële partner.

Waarom is het product of de dienst circulair?

Het servicen van stoelen tijdens de levensduur, in de reparatie waar nodig, maar ook in de terugname. Het gebruikte kantoormateriaal kan immers – mits goede segmentatie van de markt – worden aangeboden aan KMO’s of aan particulieren. Dit circulaire model is een inclusief model waarbinnen iedereen zijn plaats heeft.

Welke circulaire strategieën worden toegepast?

  • Gebruiksduur verlengen: We verlengen de gebruiksduur door pro-actief onderhoud van bv. wielen van bureaustoelen.
  • Potentieel hergebruik product of component maximaliseren: 1ste levenscyclusverkoop aan grotere ondernemingen

Wat zijn de voordelen voor aankopers?

Een off-balance financieringsoplossing op 5 jaar met as-a-service expertise. Het biedt de mogelijkheid een future-proof digitale werkplek te realiseren, uw visie gestalte te geven en deze ook flexibel te financieren. Het as-a-service model zorgt voor een gezonde werkplek, die permanent up-to-date is. Een ontzorging voor aankopers en facilities. Een all-in prijs vergemakkelijkt de kostprijsberekening en eventuele interne doorfacturatie van kosten hetgeen vaak speelt bij grote organisaties, bij co-working offices. Toegang tot innovatie dankzij gespreide betaling. Ontzorging op het vlak van leveranciersfacturen > alle betalingen en eventuele opvolging van kredietnota’s gebeurt door Econocom.

 

Buro International

Sectoren Kantoorinrichting

Ambities

C. Gebruiksduur verlengen
D. Potentieel hergebruik product of component maximaliseren

Uw circulaire aanbod hier ook delen?