Circular.Brussels

Koop- en huurformules en ophaling bij bedrijven ICT-Materiaal in heel België

Aanbod in het kort

Circular.Brussels vzw voorziet op een duurzame en betaalbare manier, hoogwaardige 2de hands IT-producten en helpt de ecologische voetafdruk van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest te verminderen door de ecologische inzameling, hergebruik en recyclage van afgedankte IT-materialen bij bedrijven. Daarnaast bieden ze koop- en huurformules aan voor scholen, gemeentebesturen, OCMW's en filantropische organisaties.

Waarom is het product of de dienst circulair?

Circular.brussels heeft een duidelijke doelstelling om positieve impact te creëren op lokaal niveau. Wij verbinden en versterken lokale gemeenschappen in Brussel d.m.v. circulair en sociaal ondernemerschap. Door volop in te zetten op hergebruik - en correcte recyclage wanneer hergebruik niet meer mogelijk is - wordt de kringloop gesloten.

Welke circulaire strategieën worden toegepast?

  • Totale hoeveelheid materialen reduceren: IT-materiaal krijgt door hergebruik een tweede leven
  • Potentieel hergebruik materialen maximaliseren – recycleerbaarheid: Apparaten die niet geschikt zijn voor hergebruik worden gerecycled door de partner Out of use NV.

Wat zijn de voordelen voor aankopers?

Professionele en degelijke laptops, computers en printers aan betaalbare prijzen om te huren of aan te schaffen. Steeds mét garantie.

 

Sectoren ICT

Ambities

A. Totale hoeveelheid materialen reduceren
E. Potentieel hergebruik materialen maximaliseren – recycleerbaarheid

Uw circulaire aanbod hier ook delen?