Duurzaam kantoor

circulaire service

Aanbod in het kort

Duurzaam Kantoor biedt o.a. een officescan en een officeswitch aan. Hiermee brengen wij doordachte oplossingen naar de werkvloer, maken de impact helder en halen iedereen aan boord.

Waarom is het product of de dienst circulair?

Wij focussen in onze aanbevelingen altijd als eerst op vermijden. Het vermijden van afval, energie, materialen, water etc. Daarna kiezen wij lokale spelers die allen een circulaire factor hebben in hun bedrijfsvoering. Deze testen wij eerst uit of onderzoeken wij nauwkeurig. Zo kunnen wij een goede en duurzame service aanbieden en de kantoorsector ontzorgen.

Welke circulaire strategieën worden toegepast?

  • Totale hoeveelheid materialen reduceren: in onze dienst ‘de officescan’ laten wij op een inzichtelijke manier zien hoe het bedrijf/ de organisatie haar materiaalgebruik kan reduceren. Hierbij maken we het huidige materiaalgebruik inzichtelijk en laten zien met welke (praktische) maatregelen dit gebruik kan reduceren of zelfs geheel kan vermijden.

Wat zijn de voordelen voor aankopers?

De kantoorsector ziet verduurzamen nog vaak als iets lastigs en soms zien ze ook door de bomen het bos niet meer. Met ons aanbod vergemakkelijken wij dit proces en laten zien dat er ook vaak juist kosten vermeden kunnen worden. Zo nemen wij in onze officescan een 'impact-for-effort rating' op. Hiermee geven we weer wat de actie/to-do oplevert in termen van verduurzaming en of hiervoor vooral inzet/mankracht of eerder investeringen mee gemoeid zijn. Bij elke suggestie geven wij een mogelijke oplossing (denk hierbij aan een te verkiezen leverancier of praktische tips). Dit creëert een basis waarmee het team vlot op weg kan.

 

Sectoren Kantoorinrichting

Ambities

A. Totale hoeveelheid materialen reduceren

Uw circulaire aanbod hier ook delen?