Vlaanderen
OVAM Toon navigatie menu

ECO-oh!

Zitcomfort zonder zorgen

Aanbod in het kort

Laat ECO-oh! uw straatmeubilair ontwerpen, plaatsen en onderhouden. U betaalt alleen voor het gebruik! U kan uw contract naar wens verlengen of upgraden, of u laat alles door ons terugnemen. Wij zorgen ervoor dat uw banken een 2de leven krijgen of recycleren ze eigenhandig tot nieuwe producten!

Waarom is het product of de dienst circulair?

Modulair straatmeubilair als dienst maakt meerdere gebruikscycli mogelijk. Met het juiste onderhoud gaan de banken meer dan 20 jaar mee. De banken keren gegarandeerd weer terug, waarna ze gerefurbished worden. Op het einde van de levenscyclus recycleren we de bank zelf weer tot grondstof.

Welke circulaire strategieën worden toegepast?

  • Totale hoeveelheid materialen reduceren: Door het onderhoud zelf te organiseren, zijn we zeker dat de banken in optimale toestand zijn wanneer ze terugkeren. Hierdoor blijven ze geschikt voor een nieuwe gebruikscyclus.
  • Niet-hernieuwbare virgin input reduceren: Alle kunststofonderdelen van de banken zijn gemaakt van gerecycleerde gemengde huishoudelijke plastics.
  • Gebruiksduur verlengen: Juist onderhoud en gegarandeerde terugname maken meerdere gebruikscycli mogelijk. Dankzij het modulaire ontwerp zijn beschadigde onderdelen makkelijk te vervangen.
  • Potentieel hergebruik product of component maximaliseren: Banken zijn modulair en dus makkelijk te repareren. We geven de klant de mogelijkheid om voor gerefurbishte banken te kiezen, indien voorradig, tegen een lagere prijs.
  • Potentieel hergebruik materialen maximaliseren – recycleerbaarheid: Banken kunnen door onze eigen zorgen weer gerecycleerd worden tot grondstof wanneer refurbishment niet meer mogelijk is.

Wat zijn de voordelen voor aankopers?

Ontzorging en flexibiliteit: we bieden een all-in dienst met daarin het ontwerp van de banken, de plaatsing en het onderhoud. De klant hoeft al deze zaken niet meer te organiseren en te coördineren, maar kan toch kiezen hoe uitgebreid hij de service wil. De terugname van de banken is bovendien gegarandeerd.

ECO-oh!

Sectoren Andere

Ambities

A. Totale hoeveelheid materialen reduceren
B. Niet-hernieuwbare virgin input reduceren
C. Gebruiksduur verlengen
D. Potentieel hergebruik product of component maximaliseren
E. Potentieel hergebruik materialen maximaliseren – recycleerbaarheid

Uw circulaire aanbod hier ook delen?