Ecubel Computer Trading

Aan- en verkoop tweedehands IT

Ecubel

Aanbod in het kort

Uw afgeschreven IT is geld waard. Ecubel is marktleider in België voor de aankoop en verkoop van gebruikte IT-hardware. Geniet zorgeloos van de restwaarde van uw ICT-infrastructuur dankzij 30 jaar ervaring en gespecialiseerde kennis. Inclusief gegarandeerde datavernietiging en een complete service.

Waarom is het product of de dienst circulair?

Wij verlengen de levensduur van uw IT door het een tweede leven te geven. Wij zijn een gekeurd hergebruikscentrum en gaan voor een maximaal hergebruik. Wij verkopen de volledig gereviseerde laptops, PC’s, schermen,... met garantie terug aan eindgebruikers, bedrijven, scholen, vzw’s,...

Welke circulaire strategieën worden toegepast?

  • Totale hoeveelheid materialen reduceren: Wij zijn een hergebruikscentrum en gaan dus voor een maximaal hergebruik. Wij gaan het IT materiaal reinigen, testen, upgraden om het toestel terug te verkopen. Het materiaal dat niet meer verkoopbaar is, wordt afgevoerd naar erkende verwerkers.

Wat zijn de voordelen voor aankopers?

Bij ons kunt u terecht voor een duurzaam IT beheer. Wij bieden een complete service voor uw afgedankt IT Materiaal, inclusief een GDPR conforme gecertificeerde data verwijdering. Onze webshop www.tweedehandslaptop.com heeft een mooi aanbod van gereviseerde laptops, PC, smarthones, schermen,... Dankzij onze eigen voorraad en volledig beheer van het hergebruiksproces weten wij perfect wat we afleveren. Wij kopen voornamelijk aan in België voor lokaal hergebruik. Die korte keten houdt onze CO2 voetafdruk klein.

 

Ecubel Computer Trading bv

Sectoren ICT

Ambities

A. Totale hoeveelheid materialen reduceren

Uw circulaire aanbod hier ook delen?