JuuNoo

circulaire interieurwanden

Aanbod in het kort

JuuNoo is een vaste interieurwand die men bij herinrichting van een ruimte, niet sloopt, maar eenvoudigweg losklikt en herplaatst. De vele afwerkingsmogelijkheden bewijzen dat circulaire producten en design perfect hand in hand kunnen gaan!

Waarom is het product of de dienst circulair?

Het JuuNoo modulaire wandsysteem is zodanig ontworpen om keer op keer hergebruikt te worden. Dit brengt nieuwe ‘circulaire’ aankoop mogelijkheden met zich mee zoals het leasen van kantoor compartimentering op basis van de JuuNoo kaders. De afvalberg, eigen aan de herinrichting van een gebouw, behoort hiermee tot het verleden.

Welke circulaire strategieën worden toegepast?

  • Totale hoeveelheid materialen reduceren: Door wanden herbruikbaar te maken moeten veel minder componenten geproduceerd worden. Door een systeemopbouw daalt de foutenlast en dus het afval tijdens het plaatsen.
  • Gebruiksduur verlengen: Terwijl een klassieke wand vaak slechts enkele jaren meegaat, is de JuuNoo-wand ontwikkeld om gedurende 100-en jaren hergebruikt te worden.
  • Potentieel hergebruik product of component maximaliseren: De JuuNoo-wand is een bouwsysteem dat specifiek ontwikkeld werd om snel te kunnen plaatsen en te demonteren. De kost van hergebruik ligt lager dan de kost van slopen en een nieuwe wand plaatsen.

Wat zijn de voordelen voor aankopers?

JuuNoo stelt u in staat om u ruimtes kost efficiënter mee te laten evolueren met de noden van u teams, met als gevolg een hogere tevredenheid en productiviteit van alle medewerkers.

Door het plaatsingsgemak & hoge bouwsnelheid is het JuuNoo systeem gemakkelijk inzetbaar voor zowel hele kleine tot grotere projecten. Aanpassingen aan uw kantoorruimte verlopen veel vlotter waardoor de overlast tot een minimum beperkt wordt. Zowel de compartimentering en/of de eind-afwerking (schermen, verf, decors, whiteboard, vilt, geprinte textiel, …) kunnen aangepast worden.

Een naadloze methode van afwerking in combinatie met de vele mogelijkheden zorgen voor een unieke high-end uitstraling van uw kantoor en ‘feel good’ bij alle medewerkers!

Indien de nood aan compartimentering daalt dan bent u ook niet verbonden aan hoge sloopkosten. JuuNoo demonteert zeer snel en heeft een hoge restwaarde, hierdoor levert JuuNoo een financieel positieve return op het einde van zijn ‘eerste’ leven.

 

JuuNoo

Sectoren Bouw

Ambities

A. Totale hoeveelheid materialen reduceren
C. Gebruiksduur verlengen
D. Potentieel hergebruik product of component maximaliseren

Uw circulaire aanbod hier ook delen?