Lili Bulk

Kruidenierswaren in statiegeldbokalen

lili-bulk-logo

Aanbod in het kort

  1. Gezonde en duurzame “ready to cook” mixen in glazen bokalen met statiegeld. Ideaal als eindejaarsgeschenk voor personeel en relaties.
  2. Gezonde en duurzame snacks (noten, gedroogd fruit, koekjes) voor op kantoor of als relatiegeschenk
  3. Duurzame zero waste relatiegeschenken op maat.

Waarom is het product of de dienst circulair?

De klant bestelt de producten online en betaalt een extra vergoeding voor de bokaal. Zodra het voedsel is geconsumeerd, worden de bokalen opgehaald. Het statiegeld wordt teruggegeven bij de volgende bestelling. Lili Bulk werkt hiervoor samen met lokale producenten en de sociale werkplaats ‘nos pilifs’.

Welke circulaire strategieën worden toegepast?

  • Totale hoeveelheid materialen reduceren: We werken met herbruikbare, glazen statiegeldbokalen als verpakking van onze producten. We beperken ook de verpakking bij onze leveranciers, omdat we kiezen voor zakken van 25 kg van kraftpapier of linnen.
  • Potentieel hergebruik product of component maximaliseren: Lili Bulk zorg voor de terugname van de bokalen en verrekend het statiegeld bij de volgende bestelling. De sociale werkplaats ‘nos pilifs’, zorgt ervoor dat de klanten opnieuw proper gevulde bokalen ontvangen.

Wat zijn de voordelen voor aankopers?

Gezonde duurzame bio voeding, zonder plastic, zonder bewaarmiddelen of kleurstof. Het is lekker en motiveert mensen tot bewustere milieuvriendelijke en sociale consumptie die de lokale economie steunt. De mixen zijn leuke cadeaus om te geven en te ontvangen en zijn heel gemakkelijk klaar te maken. De snacks zijn ook zuiver en voor ieder is er wel iets om een hongertje te stillen.

 

Lili Bulk

Sectoren Andere Catering

Ambities

A. Totale hoeveelheid materialen reduceren
D. Potentieel hergebruik product of component maximaliseren

Uw circulaire aanbod hier ook delen?