Vlaanderen
OVAM Toon navigatie menu

Lili Bulk

lili-bulk-logo

Aanbod in het kort

  1. gezonde en duurzame zoute en zoete droge “ready to cook” mixen in glazen bokalen met statiegeld aanbieden in eindejaarspakketjes voor personeel en klanten
  2. gezonde en duurzame snacks (noten, gedroogd fruit, koekjes) voor op kantoor of als relatiegeschenk
  3. duurzame zero waste relatiegeschenken op maat.

Waarom is het product of de dienst circulair?

De klant bestelt de producten on line en betaalt een extra vergoeding voor de bokaal. Zodra het voedsel is geconsumeerd, worden de bokalen opgehaald en wordt het statiegeld teruggegeven bij de volgende bestelling. Lili Bulk werkt hiervoor samen met lokale producenten en de sociale werkplaats ‘nos pilifs’.

Welke circulaire strategieën worden toegepast?

  • Totale hoeveelheid materialen reduceren: We laten produceren. Sommige artikelen worden volgens onze wensen en criteria geproduceerd.
  • Niet-hernieuwbare virgin input reduceren: Eigen productie. Dit situeert zich voornamelijk op het vlak van gepersonaliseerde artikelen en op maat gemaakte zaken.
  • Potentieel hergebruik product of component maximaliseren: Lili Bulk werkt met het systeem van statiegeldbokalen in nauwe samenwerking met de sociale werkplaats ‘nos pilifs’, die ervoor zorgt dat de klanten opnieuw proper gevulde bokalen ontvangen.
  • Potentieel hergebruik materialen maximaliseren – recycleerbaarheid: Lili Bulk werkt met het systeem van statiegeldbokalen in nauwe samenwerking met de sociale werkplaats ‘nos pilifs’, die ervoor zorgt dat de klanten opnieuw proper gevulde bokalen ontvangen

Wat zijn de voordelen voor aankopers?

Gezonde duurzame bio voeding, zonder plastic, zonder bewaarmiddelen of kleurstof. Het is lekker en motiveert mensen tot bewustere milieuvriendelijke en sociale consumptie die de lokale economie steunt. De mixen zijn leuke cadeaus om te geven en te ontvangen en zijn heel gemakkelijk klaar te maken. De snacks zijn ook zuiver en voor ieder is er wel iets om een hongertje te stillen.

 

Lili Bulk

Sectoren Andere

Ambities

A. Totale hoeveelheid materialen reduceren
B. Niet-hernieuwbare virgin input reduceren
D. Potentieel hergebruik product of component maximaliseren
E. Potentieel hergebruik materialen maximaliseren – recycleerbaarheid

Uw circulaire aanbod hier ook delen?