Marisan

Herbruikbare verpakking & tassen

Marisan

Aanbod in het kort

Wij bieden herbruikbare verpakkingen en tassen aan. Zo verlengen we de levensduur van de verpakking en kan deze meerdere maken gebruikt worden voor het levenseinde. Daarnaast bieden we ook BPA-vrije labels en gerecycleerde wasinstructielabels aan. 

Waarom is het product of de dienst circulair?

Marisan levert circulaire verpakkingen aan de textiel- en retailmarkt, op basis van herbruikbare materialen. Zo helpen we onze klanten met verpakingsoplossingen die meermaals herbruikbaar zijn. Omdat we monomerische materialen gebruiken, zijn onze tassen eenvoudig te recycleren bij einde levensduur.

Welke circulaire strategieën worden toegepast?

  • Totale hoeveelheid materialen reduceren: Marisan focust op meervoudig herbruikbare producten
  • Niet-hernieuwbare virgin input reduceren: We bieden gerecycleerde verpakkingsmaterialen aan.
  • Potentieel hergebruik materialen maximaliseren – recycleerbaarheid: Marisan zet in op composteerbare verpakkingen. Door monomere materialen te gebruiken zijn de tassen eenvoudig te recycleren bij einde levensduur.We gebruiken veilige, goedgekeurde drukinkten. 

Wat zijn de voordelen voor aankopers?

Er zijn heel wat voordelen voor de aankopers. Marisan biedt toegang tot recycleerbare producten en gerecycleerde materialen. Steeds met een focus op constante kwaliteit en competitieve prijszetting. 

 

Marisan nv

Sectoren Verpakking

Ambities

A. Totale hoeveelheid materialen reduceren
B. Niet-hernieuwbare virgin input reduceren
E. Potentieel hergebruik materialen maximaliseren – recycleerbaarheid

Uw circulaire aanbod hier ook delen?