Vlaanderen
OVAM Toon navigatie menu

Marisan

Marisan

Aanbod in het kort

Wij bieden herbruikbare verpakkingen en tassen aan. Zo verlengen we de levensduur van de verpakking en kan deze meerdere maken gebruikt worden voor het levenseinde. Daarnaast bieden we ook BPA-vrije labels en gerecycleerde wasinstructielabels aan. 

Waarom is het product of de dienst circulair?

Marisan levert circulaire verpakkingen aan de textiel- en retailmarkt, op basis van herbruikbare materialen. Zo helpen we onze klanten met verpakingsoplossingen die meermaals herbruikbaar zijn. Omdat we monomerische materialen gebruiken, zijn onze tassen eenvoudig te recycleren bij einde levensduur.

Welke circulaire strategieƫn worden toegepast?

  • Gebruiksduur verlengen:  Naast composteerbare verpakking, focust Marisan op meervoudig herbruikbare producten.  Door monomere materialen te gebruiken in combinatie met veilige, goedgekeurde drukinkten bieden we de markt gecertificeerde producten die veel langer meegaan dan de klassieke verpakkingsoplossingen. 

Wat zijn de voordelen voor aankopers?

Er zijn heel wat voordelen voor de aankopers. Marisan biedt toegang tot recycleerbare producten en gerecycleerde materialen. Steeds met een focus op constante kwaliteit en competitieve prijszetting. 

 

Marisan nv

Sectoren Verpakking

Ambities

C. Gebruiksduur verlengen

Uw circulaire aanbod hier ook delen?