NNOF

Circulaire kantoorinrichting

Aanbod in het kort

Circulair aankopen van kantoormeubelen maakt uw duurzaamheidsvisie zeer tastbaar. Tot 70 % transformeren kan! Met Nnof zijn we sinds meer dan 5 jaar de pionier op het vlak van kantoorinrichtingen. Die ervaring delen we graag met u. Een eerste gesprek leidt altijd tot vernieuwende inzichten. Doen?

Waarom is het product of de dienst circulair?

Nnof helpt organisaties om duurzamer om te springen met hun bestaande grondstoffen: begeleiding van het veranderingstraject, interieurontwerp, inventarisatie van het huidig meubilair, en de transformatie van het bestaand meubilair tot hedendaagse kantoorinrichtingen.

Welke circulaire strategieƫn worden toegepast?

  • Totale hoeveelheid materialen reduceren: Wij proberen zoveel mogelijk materiaal terug in te zetten. Soms wordt enkel een nieuwe toplaag of een stoffering voorzien.
  • Niet-hernieuwbare virgin input reduceren: Metalen onderstellen worden verkleind waardoor de meubels opnieuw beantwoorden aan een hedendaagse inrichting. Hierdoor wordt de productie van nieuwe onderstellen uitgespaard.
  • Gebruiksduur verlengen: Onderhoudsacties op bepaalde producten zorgen voor een aanzienlijke levensduurverlenging. Bijvoorbeeld het vervangen van de stoelpomp van een kantoorstoel.
  • Potentieel hergebruik product of component maximaliseren: Dagelijks ontwikkelen onze designers innovatieve toepassingen rond het herinzetten van bestaande kantoormeubelen.

Wat zijn de voordelen voor aankopers?

Tot 80% minder CO2-uitstoot, alsook budgettaire winsten wanneer het om grotere projecten gaat. Een service op maat, lokaal uitgevoerd via sociale tewerkstelling.

 

NNOF

Sectoren Kantoorinrichting

Ambities

A. Totale hoeveelheid materialen reduceren
B. Niet-hernieuwbare virgin input reduceren
C. Gebruiksduur verlengen
D. Potentieel hergebruik product of component maximaliseren

Uw circulaire aanbod hier ook delen?