Out of Use

We take care of your e-waste

out-of-use-logo

Aanbod in het kort

Wij bieden bedrijven en organisaties een volledige oplossing om al hun elektrisch en elektronisch afval op een duurzame manier te recycleren. De toekomst van uw elektroafval draagt bij tot de toekomst van uw organisatie en van onze planeet.

Waarom is het product of de dienst circulair?

Het ingezamelde elektroafval dat bij Out Of Use binnenkomt, wordt altijd eerst geselecteerd op hergebruik. De materialen die niet in aanmerking komen voor hergebruik, worden op een correcte manier gerecycleerd. Uit 100 % e-waste halen wij 89,96 % secundaire grondstoffen.

Welke circulaire strategieën worden toegepast?

  • Potentieel hergebruik materialen maximaliseren – recycleerbaarheid: We bekijken product per product of hergebruik mogelijk is. Materialen die niet hergebruikt kunnen worden, depollueren en demonteren we. Onze gespecialiseerde partners recycleren ze tot secundaire grondstoffen.

Wat zijn de voordelen voor aankopers?

We bieden een totaaloplossing voor e-waste. Bij hergebruik en recyclage zorgen wij voor de gecertificeerde datavernietiging op de oude computers en datadragers zodat de datasecurity is gegarandeerd. We zijn WEEELABEX-gecertifieerd dus verzorgen de nodige bedrijfsrapporteringen.

 

Out of Use

Sectoren ICT

Ambities

E. Potentieel hergebruik materialen maximaliseren – recycleerbaarheid

Uw circulaire aanbod hier ook delen?