Sedus Stoll

Temptation kantoormeubel

Aanbod in het kort

Temptation is zo ontworpen dat het product continu aanpasbaar is aan behoeften en omstandigheden. Facilitaire diensten van bedrijven die vaak hun kantoren verhuizen of herschikken besparen hiermee gigantisch veel tijd. Het product is bovendien aanpasbaar aan nieuwe functies (staand werken of vergaderen).

Waarom is het product of de dienst circulair?

Temptation is een kantoormeubel dat is samengesteld uit drie onderdelen die op zo’n manier met elkaar verbonden worden dat het product quasi 100 % recycleerbaar is. Het is gemaakt om honderden keren opnieuw op te stellen. Met de onderdelen kunnen steeds weer andere configuraties worden gemaakt.

Welke circulaire strategieën worden toegepast?

  • Niet-hernieuwbare virgin input reduceren: Het product bestaat uit 21 % gerecycleerd materiaal en  47 % snel hernieuwbare grondstoffen.
  • Gebruiksduur verlengen: Modulair ontworpen voor upgrading en veelvuldig hergebruik met een lange garantie. We gebruiken een stuksprijslijst om de ombouw voor nieuwe functies te vergemakkelijken. Hoge kwaliteit en zeer robuuste bouw, gemaakt voor veelvuldige manipulatie en snelle en makkelijke (her)opbouw.
  • Potentieel hergebruik product of component maximaliseren: Design for Disassembly. Eenvoudige, makkelijk begrijpbare en manipuleerbare opbouw.
  • Potentieel hergebruik materialen maximaliseren – recycleerbaarheid: Het product is 99 % recycleerbaar.Designed for recycling: 52 % hout, 47 % staal, 1 % kunststof. Het heeft een Toxproof-certificaat. Het terugnamemodel wordt momenteel bestudeerd.

Wat zijn de voordelen voor aankopers?

Zeer snelle en eenvoudige assemblage en eventuele ombouw. De stuksprijslijst laat efficiënt hergebruik toe. De robuuste bouw biedt een geschatte levensduur van meer dan 20 jaar. Investeringen zijn beperkt door de mogelijkheid tot ombouw.

 

Sedus Stoll

Sectoren Kantoorinrichting

Ambities

A. Totale hoeveelheid materialen reduceren
B. Niet-hernieuwbare virgin input reduceren
C. Gebruiksduur verlengen
D. Potentieel hergebruik product of component maximaliseren
E. Potentieel hergebruik materialen maximaliseren – recycleerbaarheid

Uw circulaire aanbod hier ook delen?