Vlaanderen
OVAM Toon navigatie menu

TRIC en Emma Safety Footwear

Circulaire veiligheidsschoenen

TRIC-Emma

Aanbod in het kort

TRIC is leverancier en distributeur van circulaire werkkledij en veiligheidsschoenen. Samen met EMMA SAFETY FOOTWEAR delen we de passie voor het duurzaam beleid en ecologische producten.

Waarom is het product of de dienst circulair?

Alle ingrediënten en componenten zijn zodanig aangepast dat het circulair is. Voor textiel denken we aan biologisch katoen, gerecycleerd polyester, lyocell,... Het gamma van EMMA SAFETY FOOTWEAR is opgebouwd uit 100% recycleerbare componenten.

Welke circulaire strategieën worden toegepast?

  • Totale hoeveelheid materialen reduceren: TRIC werkt samen met preferred parnters voor het ontwikkelen van op maat gemaakte duurzame werkkledij voor alle sectoren (industry, food&hospitality, care).
  • Niet-hernieuwbare virgin input reduceren: Bij de productie is er rekening gehouden met upcycling. Daarnaast biedt TRIC ook een service aan voor het recycleren van werkkledij en veiligheidsschoenen.
  • Potentieel hergebruik materialen maximaliseren – recycleerbaarheid: Alle componenten van de veiligheidsschoenen van EMMA SAFETY FOOTWEAR zijn dusdanig aangepast dat ze 100% recycleerbaar zijn.

Wat zijn de voordelen voor aankopers?

EMMA SAFETY FOOTWEAR biedt een groot aanbod veiligheidsschoenen die niet alleen zeer kwalitatief zijn, maar ook 100% duurzaam! Daarnaast bieden we ook de service aan om de schoenen te recycleren. Bij TRIC NV kan u terecht voor alle duurzame kledij en veiligheidsschoenen. TRIC is gespecialiseerd in overheidsopdrachten en projectmatige aankopen, door het uitstekende service niveau. Daarnaast kan u steeds terecht in onze 3 winkelpunten in Kuurne, Wondelgem en online.

 

TRIC en Emma Safety Footwear

Sectoren Textiel

Ambities

A. Totale hoeveelheid materialen reduceren
B. Niet-hernieuwbare virgin input reduceren
E. Potentieel hergebruik materialen maximaliseren – recycleerbaarheid

Uw circulaire aanbod hier ook delen?