Zumi

ZUMI verlichting en akoestiek

Zumi logo

Aanbod in het kort

ZUMI is een Belgische fabrikant van verlichting en akoestische oplossingen met geïntegreerde verlichting die gebruik maakt van de meeste recente innovaties omtrent lichtmanagement, lichtrendement, levensduur en IOT-integratie. Dit eventueel in combinatie met akoestische oplossingen.

Waarom is het product of de dienst circulair?

ZUMI is een Belgische fabrikant van verlichting en akoestische oplossingen met geïntegreerde verlichting. Ons product is circulair door de extreem lange levensduur van onze LED-technologie gekoppeld met IOT

Welke circulaire strategieën worden toegepast?

  • Totale hoeveelheid materialen reduceren: Onze toestellen genereren een zeer hoge lumenoutput waardoor minder toestellen geplaatst moeten worden. De Lumen-Watt verhouding ligt veel hoger dan bij de meeste spelers wat een laag verbruik garandeert.
  • Gebruiksduur verlengen: Wij bieden een standaard levensduur aan van 60 000h tot 100 000h. Hierbij kan de maintenance cost heel lang worden uitgesteld.
  • Potentieel hergebruik product of component maximaliseren: De toestellen zijn uitgerust met Zhaga-modules die de uitwisselbaarheid in de toekomst garanderen. M.a.w. de toestellen zijn altijd te herstellen of te vernieuwen.

Wat zijn de voordelen voor aankopers?

Met ZUMI kunnen wij een one-stop-buy aanbieden. Gaande van verlichtingstoestellen, het lichtmanagementsysteem tot IOT in de komende maanden. Deze kan datacaptatie aanbieden waarbij de gebruiker meer voordelen uit de toestellen kan halen dan alleen maar licht.

Zumi

Sectoren Verlichting

Ambities

A. Totale hoeveelheid materialen reduceren
C. Gebruiksduur verlengen
D. Potentieel hergebruik product of component maximaliseren

Uw circulaire aanbod hier ook delen?