Outdoor Play and Sports Facilities Framework

Scotland Excel beheert een portfolio van meer dan 70 samenwerkingscontracten ter waarde van £2 miljard, waaronder sociale zorg, bouw, wegen, transport, milieudiensten, facilitair beheer, voedsel en onderwijs, namens haar leden, die bestaan uit lokale autoriteiten en andere overheidsinstanties. Frameworks zijn tweestaps-procurementbenaderingen die in eerste instantie leveranciers selecteren van veelgevraagde goederen, diensten of werken die hebben ingestemd met vooraf overeengekomen voorwaarden. Frameworks zorgen ervoor dat leden de beste waarde krijgen voor hun inkoop door middel van hun gecombineerde inkoopkracht.

Het outdoor speeltoestellen en kunstgras framework van Scotland Excel is een nationaal samenwerkingsframework voor het ontwerp, de levering, installatie, onderhoud en inspectie van outdoor speeltoestellen en kunstgrasoppervlakken. Het biedt gemeenten en andere leden een route om verschillende werken, diensten en leveringsregelingen te verkrijgen voor outdoor speeltoestellen, oppervlakken, outdoor fitnessapparatuur, multifunctionele speelplekken (MUGA's), kunstgras en skateparken.

De eerste versie van het framework liep van 2017 tot 2022. Het nieuwe framework (geschat op £60 miljoen), nu getiteld Outdoor Play and Sports Facilities, is toegekend in december 2022 en omvat 11 percelen. Het loopt 2 jaar met de mogelijkheid tot verlenging voor maximaal twee periodes van twaalf maanden.

Raadpleeg de publicatie hier